image

Hej vänner!
Sicken dag! Vi har blivit med familjeräser. Alltså en kombi. Nu är vi vuxna. Enligt J var det tvunget med en bil som har plats för ett vildsvin i bagaget. Och ja, det behovet känner jag ofta. Imorgon hämtar vi den och susar upp till Västerås på en liten visit. (Tjuvar göre sig icke besväret att besöka vår lägenhet, vi har Fredrik som bor här som vanligt när vi är iväg.)

Idag började jag med ett frukostmöte kl.07 och jag gick från jobbet kl.18. Sedan jagade jag och J bröllopsformen i Pålsjö skog, på det en rökt makrill, ett avsnitt Fyra bröllop och sedan påbörjade vi bordsplaceringsskyltarna. Vår serieproduktion är riktigt snabb och jag ska visa er hur vi har gjort, snabbt, enkelt och stressfritt. Men det får bli en annan gång. Nu är det spoontime på Trädgårdsgatan. God natt!