image

Tiden går för fort, nu är det bara 10 veckor kvar. En viss bröllopsångest har börjat smyga sig på…

I helgen testade vi en alkoholfri skumpa, helt ok! Jag vill ha bra alternativ till alla gravida, alkoholfria och allergiska gäster, lika bra att börja testa nu.

Vi blir ca 80 personer! I veckan ska vi börja med bordsplacering och trycksaker. Lika bra att få placeringsskyltarna klara, bordsplaceringen kommer troligtvis ändras ända fram till dagarna före bröllopet.

Hur ligger ni till?


 • Linda Telje

  Vi har bara 5 1/2 veckor kvar till bröllopet. I morgon ska jag lämna in klänningen för att bli insydd. Har tappat massor så den är förstor.
  Annars ligger vi bra till, ska ha möte med prästen snart och bordsplaceringen är påbörjad, nu är det bordsdekorationer som är mitt stora problem. Funderar på att köpa kaffekoppar i olika romantiska mönster på loppis och använda som vaser.
  Ja ja tur att jag har semester i 10 dagar innan bröllopet.
  Kram Linda T

 • Linda Telje

  Vi har bara 5 1/2 veckor kvar till bröllopet. I morgon ska jag lämna in klänningen för att bli insydd. Har tappat massor så den är förstor.
  Annars ligger vi bra till, ska ha möte med prästen snart och bordsplaceringen är påbörjad, nu är det bordsdekorationer som är mitt stora problem. Funderar på att köpa kaffekoppar i olika romantiska mönster på loppis och använda som vaser.
  Ja ja tur att jag har semester i 10 dagar innan bröllopet.
  Kram Linda T

 • Caroline

  (nu tog det så där lång tid igen innan please wait försvann)

  Som gravid är denna chapel hillen min favorit mousserande, men till maten tar jag gärna något utan bubblor (gärna vitt vin). Vill jag dricka med bubblor till maten står mineralvatten med fräscha frukttillbehör högt i kurs. Carlsbergs alkoholfria öl är också helt okej om de är riktigt kylda. :9
  kram Caroline

 • Karin

  Vi har 9 veckor kvar till den Stora dagen. Massor kvar att göra, men en del saker är klara. Tack för tips om alkoholfritt bubbel, inte så kul att dricka söt läsk om man är gravid/kör bil. Ett tips jag läste från en sommelier var att äppelmust är ett bra alkoholfritt alternativ till maten, istället för söt läsk. Vi tänkte nog ha både must (till barn och de vuxna som vill), alkofritt vin och vatten, förstås.
  Ska som Linda använda olika koppar, skålar för blomsterdekorationer, sen oasis i dem, snittblommor blandade med “vilda” sommarblommor och några fjärilar jag hittat på Panduro.
  Det blir lite retro, 50-talstema på vårt bröllop.