image

Okej, tre galna sammanträffande har ägt rum denna helg.

Två gäller Yatzy men jag beskriver bara ett av dem, de var snarlika och jag anar att Yatzy inte är ert största intresse. Syster E hade två ettor och ett slag kvar att slå. Då sa jag:
-man kan slå tre ettor i ett slag…
Jag hann inte ens prata klart innan hon hade slagit…tre ettor! Helt sjukt!

Men i fredags hände det galnaste galna som visar hur liten världen är.

Jag och E hade precis köpt vår indiska mat och strosade hem. Gatan vi gick på korsades av en annan liten gata och där kom vår syssling Micke, som jag inte sett på över tio år och som bor i Jönköping, gående.

Kan någon förklara hur stor sannolikheten är att Micke är i Helsingborg, går på den gatan, den dagen, exakt det klockslaget? Och inte bara det, det sammanfaller med att jag och syster E går på den gatan, exakt den dagen och det klockslaget?

Hade vi varit en minut tidiga, då hade vi inte träffats. Sjukt!

Posted in Livet
Share this post, let the world know