imageGod kväll vänner!
Förlåt att jag försummar er.

Idag har en del från vår bil blivit stulen, J tog med sig mina och sina nycklar till jobbet och jag har provsmakat ett vin från 1924. En händelserik dag, kan man säga.

Vi har också sett en jäkligt träffsäker teaterpjäs på Helsing i Helsingborg. Pjäsen hette Rätt ska vara rätt, en enmansföreställning med musik om relationer. Jag hade tårar i ögonen vid något tillfälle och jag skrattade av igenkänning flera gånger. Jag var lyrisk efter föreställningen. Har ni möjlighet så se den, jag kommer gå igen nästa torsdag:)

Jag kan inte säga annat än att jag gillar mitt nya jobb som ger mig sådana möjligheter.

Hur har ni det? Var ligger ni i bröllopsplaneringen?
Våra inbjudningar gick ut idag:)

Posted in Livet
Share this post, let the world know