image

Vilken dag! Vilken kock! Hoppas google translate översätter kock rätt, annars lär mina amerikanska föräldrar sätta i halsen när de läser detta inlägg:)

Vi har alltså träffat vår blivande bröllopskock idag. Vi skulle träffats på Bishops arms men jag orkade inte flänga, en kvart innan vi skulle träffas så bjöd vi hem honom istället. På köttfärsås och spagetti. Det finns ingen person det är så tacksamt att laga mat till som en kock. Men jag fick prestationsångest i alla fall. Till kaffet bjöd jag på macaroons som jag inte kunde äta. De innehöll gluten. Macaroons är snygga med inte goda, nu har vi letat länge nog efter goda varianter, de stryks från vår dessertbuffe.

Det blev ett riktigt trevligt och förtroendeingivandemöte, jag tror det kommer bli hur bra som helst!


  • Karolina

    Bröllopet kommer att gå i grönt och vitt, precis som macaroonerna på bilden:)