image

image

image

Vi kom fram till Västerås tillslut. Alla som aldrig någonsin kör bil i vanliga fall bestämmer sig för att det är till påsken som de skall ut i trafiken. Det resulterar i att avståndet mellan bilarna är ca 3 m på motorvägen. Inte optimalt men vi överlevde.

Med det vill jag säga: ta det lugnt i trafiken vänner, vi är ju alla fulländade bilförare men det finns galningar där ute.

Från det ena till det andra, våren är kommen även till Västerås. Vitsippor, humlor, huggormar och nyutslagna björkar så långt ögat kan nå. Jag såg till och med en mygga igår! Idag står murkelsök och fiske på schemat. Att njuta av naturen ger verkligen själen ro. Tills någon ungj*kel ska störa friden med ett illvrål(PMS, jag har vanligtvis inte problem med barns läten).

Det blir mycket bröllopssnack, mamma vet inte vad hon ska ha på sig, pappa har redan bestämt vad han ska ha, syster E har hittat en sömmerska, syster L tycker alla är lite hysteriska kring klädjagandet, bordsdekorationer, schemat för helgen, osa, bröllopskock, riggande av lokal och sprit. Ja allt diskuteras. Alla ser fram emot detta årets stora händelse i familjen och nu känns det som det är nära. 30 april är sista osa-dag, så ni som inte har svarat får lägga på ett kol. Efter det har vi ca 9 veckor på oss att greja allt innan dess kan vi inte göra så mycket.

Posted in Livet
Share this post, let the world know