image

God morgon vänner!
Äntligen fredag! Jag trodde jag skulle kunna vara ledig idag men jag kommer gå in och jobba några timmar. Men strunt samma, det är ju fredag!

Själv har jag tagit mig en liten sovmorgon och skall nu läsa Amos och dricka kaffe ur min favoritkopp.

Ni är väldigt många som läser min blogg men så väldigt få som kommenterar. Jag behöver nu er hjälp. Hur många av er har handlat på nätet till ert bröllop? Eller kommer att göra det? Och när gifter ni er?

Jag borde skapa en liten giftaslista så vi alla kan hjälpa varandra med grejer som dyker upp och gratta varandra när det är dags! Vore det inte kul att få se lite bilder från allas våra bröllop också?

Lämna en kommentar så styr jag upp det hela!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro_b_1983

  Det här är tredje gången gillt jag försöker lämna en kommentar idag. De första två stannade den på “please wait” en såpass lång stund att jag hann surfa vidare.. Kan kanske tyvärr vara en anledning till få kommentarer?

  Jag handlade inte särskilt mycket via internet, men jag var mycket tacksam för alla webshops för de gör att man skapar sig en bra bild av vad som finns samt priset på varan. I tidningar får man ju ofta inspirationen,men inte prisuppfattningen ;)
  /Caroline

 • Carro_b_1983

  Det här är tredje gången gillt jag försöker lämna en kommentar idag. De första två stannade den på “please wait” en såpass lång stund att jag hann surfa vidare.. Kan kanske tyvärr vara en anledning till få kommentarer?

  Jag handlade inte särskilt mycket via internet, men jag var mycket tacksam för alla webshops för de gör att man skapar sig en bra bild av vad som finns samt priset på varan. I tidningar får man ju ofta inspirationen,men inte prisuppfattningen ;)
  /Caroline

 • Angelica

  Handlat på Calligraphen och myheart.se men inte så mycket mer .. Roligt att sitta och titta runt dock och jag kan ju inte lova att det inte trillar in mer ju närmare den stora dagen det kommer ;)

 • http://beautyplace.blogg.se Veronica

  Vi har köpt både festprogram och placeringskort från Calligraphen plus såpbubblor från Bröllopsbubblor och det har fungerat fint, snabba leveranser. Det enda jag missat var en del av beskrivningen till placeringskorten, jag trodde att de hade samma tryck som festprogrammen men det visade sig att de var helvita och det var ju lite trist – men vi piffar till dem själva helt enkelt. Vi har också köpt noter till låtarna i kyrkan på nätet. Vi gifter oss den 28 maj, så det är inte så långt kvar men jag hinner säkert shoppa mer innan dess! :D