image

image

image

Godmorgon!

Vi sitter i bilen på väg till Malmö och Sturup, inom några timmar pyser vi iväg till Teneriffa. Jag sitter och tänker lite på hur det blir om vi kraschar och dör. Jag brukar ägna det ämnet några minuter innan jag flyger. Det är inte så givande.

Gårdagsdagen var så kul! Alltid härligt att träffa vänner man inte sett på länge och Robert Gustafssons 25års show var fantastisk! Att gå upp klockan 05 som egentligen var 04 var inte lika kul men min klippa till fästman har nu kört mig tryggt i snart 3 timmar.

Vill passa på att önska dig en bra söndag. Bilderna är på blandade godsaker från gårdagen. Vi får se hur ofta det kommer bloggas den kommande veckan. Hör ni inget så har vi det säkert jättegott eller så har vi kraschat. Jag hoppas på det tidigare.

Posted in Livet
Share this post, let the world know