image

image

After work utan work (eftersom jag varit sjuk) funkar utmärkt!

Ett glas vin blev en middag och drinkar med efterföljande dans i pianobaren på Grand.

Ungefär allt som kunde gå fel under middagen gick fel, (men det behöver jag inte dra nu utan kan konkludera det hela med att till restaurang Madame Mustasch i Helsingborg går vi inte tillbaka) och ändå blev det en sådan toppenkväll!

Jag känner mig ung på nytt, eftersom jag bara är 28år så är det en helt befogad känsla, rent av en känsla som jag borde känna ganska ofta. Men idag är det vännerna och utelivet som gjort det. Trots att klockan inte ens är 01 (det som jag för fem år sedan betraktade som en ypperlig tid att gå ut på krogen och som numera är en ypperlig tid för hemgång) och jag är hemma så känner jag mig så upplivad.

Hoppas ni haft en mysig kväll!

Posted in Livet
Share this post, let the world know