image

Ni kanske undrar hur det går med träningen?

Jo, tackar som frågar. Jag har tränat minst en gång i veckan på Friskis & Svettis sedan i januari! Ofta två gånger och dans på det. Mitt mål var att hitta en lustfyld träning en till två gånger i veckan och det har jag gjort.

Jag kan dock inte förstå hur föräldrar hinner träna. Det är bara träna, laga mat och sova för min del nu. Maten blir dessutom alltid väldigt sen, jag ser inte hur det skulle funka med kids.

Någon förälder som vet hur man gör?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    nope. antar att hemmaträning eller träning där barnet kan följa med fungerar bäst, men för min del känns de träningsformerna oftast inte så lustfyllda, så just nu tränar jag ingenting. :) Tror att det kanske blir den största förändringen, att man inte kan tänka att det skall vara roligt på samma sätt, utan nyttan/hälsoaspekten får gå först…