image

Inatt var det dags för vår vigsel. Igen. Tärnorna och marskalkarna råkade ställa sig på fel plats. Tärnorna stod vid J och marskalkarna vid mig. Jag försökte hinta för att få dem att byta plats så att de skulle kunna hålla min brudbukett men de förstod inte.

Sedan kom jag på att jag och J redan stod vid altaret. Innan allt hade börjat, vi hade alltså missat ingångsmarschen och gått och ställt oss där framme innan gästerna kom.

Då kommer min tärna och syster L fram till mig och börjar klaga på sin tärnklänning. Hon är sur och klagar på allt mellan himmel och jord medan musiken spelar och vigseln strax ska börja. Jag känner att jag vill försöka fokusera på det som nu ska hända men hon bara maler på.

Precis där vaknar jag genomsvettig. Klockan är 06.24 och jag ska gå upp 06.30. Jag har dessutom glömt att ställa larmet så med detta vill jag tacka syster L för väckningen.

Hoppas du får en fin dag!