Jag vet inte hur många av er som twittrar där ute men enligt uppgift är det bara ca 11 000 personer/företag i Sverige som twittrar minst en gång om dagen. Trots att det finns lite över 90 000 twitterkonton som skriver på svenska.

Hur som helst, för er som inte twittrar så är det lite som att rapa. Man bara släpper ut något i luften. En tanke, en fråga, ett konstaterande på 140 tecken. Och så får man svar ibland och ibland inte.

Nyss läste jag en himla bra fråga av LivskickPetra, tips på bra/dåliga inslag på bröllopsfesten?? Mitt svar behöver betydligt fler än 140 tecken så jag svarar här:

 

Bra saker på en bröllopsfest

En toastmaster som gör att festen flyter på bra

En toastmaster som tar sig ett snack med talarna innan så att alla håller sig till sina tre minuter

En bra dj som kan sparka igång festen

Goa vänner som håller goa tal

Bra bildspel som är genomtänkta

Kanske någon överraskning som gästerna inte känner till

 

Dåliga saker på en bröllopsfest

Jag har så sjukt svårt för plinga i glaset så pussas vi 500 ggr under en middag. Okej en eller två men 500. Give me a break!

Jag har svårt för långtradiga lekar typ killen och tjejen står med ryggarna mot varandra och har en varsin av sina skor i händerna. Så ställs frågan “vem bestämmer hemma?” håll upp tjejen eller killens sko.

Att-få-vänta-i-två-timmar-i stekande-hetta-utan-underhållning-medan-brudparet-fotograferar-sig-efter-vigseln, det kan sänka även det tappraste partyfolket

När folk börjar fippla med musiken (kör man med spotify så måste någon vara Spotify-dj)

 

Detta är ingen diss till er som har haft de här lekarna på era bröllop, smaken är som baken, delad. Kan inte ni fylla på, vad gillar ni på bröllopsfester och vad gillar ni inte?