image

Jag är gräsänka den här veckan. Ärligt talat så känns det helt underbart. Jag åt choklad innan maten. Bara en sådan sak, i vanliga fall hade jag stått emot för att inte inleda J i frestelsen, men inte idag.

Dessutom så struntade jag i att tvätta. Det går inte när vi är två. Hur skulle vi se ut om vi gick i smutsiga kläder hela tiden? Men den här veckan struntar jag i det. Ni hör, förfallet har bara börjat, jag undrar hur här ser ut när han kommer hem på fredag…

Jag måste bara berätta om min supergoda kycklinglasagne som jag gjorde till kvällsmat. Den blev så god att jag redan nu ser fram emot min lunchlåda imorgon.

1. Gör kycklingfärssåsen: Fräs lök och vitlök i rikligt med olivolja, häv i kycklingfärsen och skivade champinjoner.Stek.  Salta, peppra och in med krossade tomater. Krydda med paprikapulver och chilipulver.

2. Blanda 250gr keso och 250gr keso feta och oliv. Lägg i ett lager kesoblandning i en form smord med olivolja.

3. På med lasagneplattor, kycklingfärssås, kesoblandning i två lager.

4. Toppa med ost. Mycket ost.

Det blev så jäkla gott!

Posted in Livet
Share this post, let the world know