image

Hej vänner!

Hektiskt var bara förnamnet på den här veckan, ursäkta bristen på nya fina inlägg.

Är det bara jag som kallar bröllopstrycksakerna för bröllopstrycksaker? Säger alla andra inbjudningskort, vigselprogram, festprogram, placeringskort och tackkort?
Flera personer har frågat vad jag menat på sistone…

Jag kan nu meddela att allt material är inköpt för produktionen av bröllopsinbjudningarna! Vi landar på en kostnad på 12kr per inbjudan plus porto och vår produktionstid.

Vi har tagit fram en prototyp och har redan trimmat tillverkningstiden som kommer ligga på 5 min per inbjudan. 50 stycken ska ut, så med ett glas vitt och lite bra musik så fixar vi det på 4h och 10min!

Hoppas ni har en bra vecka!


  • Sandra (ohpoop.papper.fi)

    Ojdå, jag undrar vad vår tid skulle ha blivit om vi räknat ;) Jag satt timmar vid datorn för att få till rätt stuk, sedan ägnade jag timmar åt att få printat ut det som jag ville, och sedan ännu skulle det vara dubbelsidigt, klippas, vikas… och så får vi inte glömma kuverten som vi klippte ut och vek själva… och ja, så stämplade jag namn och adress på alla kuverten. PUH! :D Oj så glad jag är att vi har undanstökat bröllopet ;)