God morgon denna regniga söndag!

Vi hade en toppenkväll hos Henrik och Cissi i Malmö igår. Det blev en hel del bröllopssnack eftersom vi alla gifter oss i år. Min bröllopsplaneringspanik har förstärkts. Vi ligger efter i bröllopsplaneringen, ordentligt efter. Vi är klara med det man ska ha gjort nio månader innan bröllopet. Och det är ju bra, problemet är att det bara är tre och en halv månad kvar till bröllop…

Vi hade en jättebra bröllopsavstämning igår, jag och J. Allt som skall göras de närmsta veckorna är uppdelat mellan oss, men paniken kvarstår. Eftersom vi gifter oss mitt i semestertider borde vi skicka ut våra inbjudningskort nu. Vi har knappt ens börjat tänka på inbjudningskorten. Eller vi har tänkt på dem men mer har det inte blivit…

Så söndagen kommer nog ägnas till att dividera över trycksaker. Kanske blir det en sväng till IKEA också.

Har ni tips när det gäller trycksaker så får ni gärna lägga en kommentar!

Och berätta gärna om ni kommer göra dem själva eller beställa över nätet!

Tack och bock, hoppas ni har en bra dag!

 

Foto: Wedding Paper Divas