Nu ska ni få höra om hur det gick till när jag skaffade mig ett nytt jobb…

Ni kommer alla ihåg Musikhjälpenbröllopet?

Musikhjälpen i p3 samlade förra året in pengar för att stoppa handeln med barn. Jag blev inspirerad av det hela. Min dröm var att sprida ordet om Musikhjälpen via min blogg och på så vis synas på P3´s hemsida. Jag bloggade och bloggade men ingenting hände. Då kom jag på den geniala idén att ge bort ett bröllop till Musikhjälpen som de skulle kunna auktionera ut!

Alla som planerar bröllop vet vad som krävs, det är mycket grejer, blommor, naglar, håruppsättning, kläder, lokal, mat osv osv. Så jag började ringa runt till företag, jag skrev om det på facebook och bloggade om det. Och företag började höra av sig. Många godhjärtade företag ville dra sitt strå till stacken för att stoppa handeln med barn!

Tiden gick och eftersom Musikhjälpen bara skulle pågå några dagar till var det bråttom att dra ihop alla grejer. Jag tog ledigt från mitt jobb en eftermiddag och gick runt till frisörer, nagelsalonger, juvelerare(svårflörtat folk!) osv. Sedan kom jag till Helsing och Hotel Helsingborg. Där klamapade jag in och fick prata med fastighetsägaren och hotellchefen. Jag var i mitt esse där jag satt i soffan. Per och Camilla som de heter, tittade på mig och nickade när jag berättade om Musikhjälpen och årets insamling, jag sa oblygt vad jag behövde; en hotellnatt, bröllopsmat och lokal. Och svaret jag fick var:

Ja självklart ställer vi upp, och vi vill att du kommer och jobbar hos oss!

 

Så kan man också skaffa sig ett nytt jobb!

 

Posted in Livet
Share this post, let the world know