image

Hej kära, kära vänner!

Jag har saknat er! Min helvetesvecka är äntligen över. Jag toppade veckan med att igår få migrän, sista dagen för överlämningen av mitt gamla jobb.

Jag kan säga att det är väldigt svårt att på ett stilfullt och effektivt sätt försöka berätta allt viktigt som finns att säga när bokstäverna plötsligt försvinner på datorskärmen. Det är svårt att läsa, när man inte ser. Sedan började stjärnornas krig på en linje tvärs över synfältet och efter det försvann synen i vänstra hörnet av synfältet så att säga. Sen kom illamåendet. Det är likaledes svårt att försöka överlämna sitt arbete när man tror att man ska vomitera. Men det gick. Allt blev nog en salig röra för min stackars efterträdare men det reder han nog ut.

Så en vecka utan blogg och utan träning men med jobb, styrelsemöte, överlämning, möte med potentiell bröllopskock, inköpande och tillverkande av bröllopsinbjudningar är nu till ända. Ledig tid i tio dagar tar istället vid! Jag inledde det hela med att vakna av huvudvärk kl.08.35. När jag bäddade våra sängar så formulerade jag sura facebook-updates om vilken sugig morgon det var, men sen kom jag på det! Tack min älskade kropp för huvudvärken. Tack för att kroppen känner av en veckas stress och säger nej tack!

Så jag bokade en vecka på Teneriffa för att vila upp oss, mig, kroppen och J. Som en liten present till kroppen. Det går verkligen inte ihop sig med sparandet till bröllopet, men vad gör det. 76 gäster får mat och resten får titta på. Då delar säkert de som fått mat med sig och så är det problemet ur världen!

Som ni hör är jag sprudlande positiv över mitt liv nu. Tio dagars ledighet och sedan börjar jag ett nytt spännande jobb och hur jag fick det är en annan historia som jag ska berätta för er senare. Och blommor får man när man slutar, lägenheten är som en blomsterbutik, helt underbar!

 

Nu önskar jag dig en underbar dag! Kanske har nu inte tio dagars ledighet framför dig, som en annan lyxlirare, men det är i alla fall fredag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know