image

En hel dags frånvaro från bloggen. Ni kanske undrar vad jag haft för mig? Jag har en kille som stjäl min uppmärksamhet från bloggen. James är tillbaka hos oss igen:)

I övrigt så väntar vi på offerter från flera cateringföretag. Det är hög tid för oss att bestämma oss. Är ni klara med maten än?

Jo, imorgon över en lunch ska jag träffa Malin, bröllopshjälpenbruden. Det ska bli så kul och höra hur det gått och se vad jag kan hjälpa till med.

Hoppas du har en fin kväll!


 • Linda T

  Menyn är så gott som klar och i april ska vi träffa restaurangen och gå igenom de sista sakerna inför middagen. Tänk att mitt bröllop bara är 3 1/2 månad borta. Det pirrar i hela kroppen. :-)

 • http://www.brollopscoach.se Karolina

  Härligt Linda, innan vi vet ordet av är vi där! Vi börjar bli lite stressade nu. Inbjudningar och mat måste vi landa hem snart, väldigt snart.

  Jag menar ju förstås Musikhjälpenbruden, alltså bruden som budade hem Musikhjälpenbröllopet:)

 • Linda T

  Det är så kul att planera. Trodde aldrig det innan vi började. I mitt huvud har jag upplägg för 4-5 st bröllop som jag själv skulle vilja ha.

  Men men får väl planera mina systrars bröllop i stället. ;-)

  Lycka till med musikhjälpen bröllopet. Var faktiskt inne på att buda på det men jag hade redan kommit så långt med mitt egna upplägg.