image

J har börjat oroa sig för mig. Han tror att mitt plötsliga intresse för fil ska förvandla mig till en filifjonka.

Från att inte ätit fil på flera år köpte vi hem en liter till ett par vänner som inte kom. Alltså de skulle sova över och filen var till frukosten. Men efter som de inte kom och jag är allergisk mot att låta mat förfaras så började jag äta. Och jag åt och åt.

Nu är jag inne på tredje litern och Js oro tilltar. Men säg mig, vad är bättre än en skål med fil, lite honung, fem hasselnötter, boveteflingor och kanel?

Inget i matväg i alla fall, om jag får säga min mening. Och det får jag ju här på min egen blogg.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://sandra.neuman.fi En annan filifjonka

    Jag önskar att det skulle finnas fil i litersförpackning här i Finland också… men nu finns det inte det, utan jag är tvungen att köpa 2dl burkar (sånadär med aluminiumlock som man drar bort)… men då köper vi 6-7 stcken åt gången så jag säkert ska ha till både frukost och eventuellt kvällsmål ;)

    …så jag är nog en filifjonka jag då också ;)