image

image

image

Nu kan jag skriva något positivt, översta kortet är taget kl. 17 på väg hem från jobbet. Det är ljust!!! Varde ljus som herren sa. Det gillar jag.

Ikväll tog vi takeaway, städade lägenheten, kollade film och åt godis. Vi smygstartade helgen kan man säga. Är det inte lite så att när veckan blir för lång får man skapa sig mer helg själv. Vardagslyx när den är som bäst.

Imorgon ska jag svara på frågorna, så fortsätt fråga på så svarar jag efter hand. Tack ni som frågat hittills, flera finfina frågor!

J får sova på soffan. Han är sjuk eller dunderförkyld med hosta. Vi gör så hos oss att den som är sjuk får gå ut. Kan tyckas orättvist men så är livet på Trädgårdsgatan i Helsingborg. Tufft mot dem tuffa.

Sov gott vänner!

Posted in Livet
Share this post, let the world know