image

Glad måndag och alla hjärtans dag mina medmänniskor!

Idag är det 2 år sedan jag startade bloggen och ni är en stadigt växande skara som läser om bröllop blandat med mina öden och äventyr.

Kanske borde jag firat mitt jubileum idag men jag har alldeles glömt bort att det är idag. Ja tills alldeles nyss vill säga. Det är som alla hjärtans dag, den har bara kommit och jag är inte beredd. Jag har två alternativa presenter till J och jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska ge. Jag kan heller inte be er om råd eftersom J läser bloggen. Jag får konferera med er i efterhand istället. Vid närmre eftertanke ska jag nog också se vad J hittar på innan jag bestämmer mig. Den ena gåvan varar hela livet och den andra gåvan varar en vecka. Båda är en uppoffring för min kärlek. En är mycket stor och en är i det stora hela bara lite stor.

Dock inte lika stor som på bilden, världens sötaste lånebebis. Så ni inte får några knasiga ideer om stora gåvor menar jag.

Hur som helst önskar jag dig en riktigt fin måndag och alla hjärtans dag!

Kram!

Posted in Livet
Share this post, let the world know