God middag alla vänner,

Klockan är 12.30 och jag har filat på ett inlägg i timmar. Jag får inte till det och låter det därför vila.  Jag hoppas att du har en fin dag. Det är fredag, även om veckorna går fort så är det så skönt när helgen kommer.

Dagen började med att J försov sig. Kl.06.29 vaknade jag och kollade på klockan. Bredvid mig i sängen låg J som skulle vara på jobbet kl.07. Snabbt som ögat hoppade vi ur sängen. Jag bredde en smörgås och J rusade runt som en yr höna. Han måste ha hunnit i tid för jag har inte hört något mer ifrån  honom. Det lustiga i historien var att precis innan vi somnade så sa jag till J “tänk om du försover dig”, så händer det!

Själv jobbar jag med mitt företag idag. En hel dag framför datorn, filandes på affärsplanen och kalkyler. Det går framåt, sakta men säkert. Går allt som det ska kommer min produkt att lanseras i september-oktober. Men det är en lång väg dit. Det bästa av allt med att vara glad företagsamatör är energin. Man jobbar på med en energi som bara den troende kan ha. Hur jag än vänder och vrider på affäridén så håller den. Än så länge.

Idag bjuder jag på ett par fina korta brudklänningar. Ljuvliga!


 • Emma

  Hej!
  Vart är den andra klänningen ifrån? Det där var nog den finaste brudklänningen jag har sett! :) ska gifta mig i vintern som kommer.. vill sååå gärna ha en kort klänning :)

 • http://www.brollopscoach.se Karolina

  Hej Emma!
  Grattis till det stundande giftermålet!
  Den kommer från Legends by Romona Keveza, höstkollektion för 2011. Visst är den ljuvlig! Du hittar fler drömmar här:
  http://www.romonakeveza.com/
  Lycka till!

 • admin

  Hej Emma!
  Grattis till det stundande giftermålet!
  Den kommer från Legends by Romona Keveza, höstkollektion för 2011. Visst är den ljuvlig! Du hittar fler drömmar här:
  http://www.romonakeveza.com/
  Lycka till!