image

image

image

Nu kan jag berätta vad det är som gjorde mig så glad! Js barndomskompis T har friat till sin Amalia! Idag har vi fått höra i detalj om hur det hela gick till, mycket romantiskt på en semester i Oman. Förresten tipsar de om Oman för bröllopsresor, superfint var det!

Kommer ni ihåg den första tiden som nyförlovad? Det var som man blev nykär igen fast på ett djupare sätt. Häftigt och så glädjefyllt.

Vi har firat fästfolket med en magnumflaska skumpa, lite tapas, fisksoppa och Melodifestivalen. Tillslut krashade vi alla i soffan. Frossan blev för mycket. Kaffe och dessert fanns det inte plats för. Jag tror aldrig vi lagt oss såhär tidigt någon gång när vi träffats men det är som vi alla klubbats. Eller klubbat kanske.


  • Anna L

    Grattis till de nyförlovade! Fint par