Att jag velar när det gäller allt som har med mitt eget bröllop att göra har säkerligen inte undgått någon. Och det gäller även brudskor. Här är några andra brudskor som en del av mig skulle vilja ha. Och den delen av mig som vill ha dessa har förträngt att klänningen skulle bli för kort med klackar, och glömt bort att fötterna tröttnar snabbare i höga klackar och tycker att det skulle vara tufft att köra lite Tom Cruise och Katie Holmes “han-står-på-en-låda och bröllopsfotas”.

Menbur: 04195 från

Ivory: Elaine från

Menbur: 04192 från

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    de sista kan väl inte varit jättehöga? ett tips är att pröva dem när han är med, för man känner sig inte längre förrän man hamnar typ 5 cm längre än honom, innan dess kände jag mig mest jämnlång. Jag körde på högre klackar för den festliga känslan och hållningens skulle och så bytte jag när jag tröttnade i fötterna.

  • http://ohpoop.papper.fi Sandra

    kör med ballerinas, det är mitt råd :) Det var så bekvämt och skönt hela dagen… Och så kan jag använda dem i efterhand också :)