Lite på vinst och förlust lämnade jag en kommentar på Hulda Anderssons blogg på tidningen Chic igår. Jag bad om tips på gröna tärnklänningar. Och jag fick svar! Och inte vilket svar som helst, ytterst hjälpsamt. Tack Hulda!

Hulda och jag är gamla förlagskollegor, utan att för den delen någonsin ha träffats. Jag har jobbat på tidningen Laura som också låg på Allers förlag innan tidningen lades ner. Men det har inget med saken att göra. Här är Huldas tips, som jag tror att ni också kan ha glädje av:

Hej Karolina
Grattis till bröllopet och stort tack för komplimangen! Jag blir jätteglad! Jag kommer inte på någon direkt i huvudet mer än att det kommer att dyka upp en fin maxiklänning på H&M som är turkosgrön med ett litet mönster nedan men allt beroende på vilken stil på din klänning, vilken tid på året och vilken stil på bröllopet och självklart budget.

I övrigt skulle jag tipsa om att faktiskt kolla på Beyond Retro eller annan vintagebutik som har mycket festkläder. Om du är i Stockholm Judits Second hand eller miniminibutiken Saker och Ting.

Coast (www.coast-stores.com) kan få in något i grönt men vet inte färger och nyanser men de har klänningar som skulle funka stilmässigt till tärnor.

Asos får ju in nya klänningar hela tiden där kan du säkert hitta något nu finns mest mörkare gröna klänningar på rea: http://www.asos.com/search/pgeSearch.aspx?q=green+dress#parentID=-1&pge=0&pgeSize=200&sort=-1

Spana också in Malinas fina klänningar http://www.bymalina.com/#/w-e-d-d-i-n-g/4538631513 eller kanske klänningar från Greta http://www.gretashop.com/

Ibland kan Karen Millen ha klänningar so kanske skulle passa men som sagt allt beroende på vilken stil på bröllopet du ska ha.

Hoppas att du fått lite tips. Lycka till!
Kram!
/hulda
_____________________________
Hulda Andersson
Modechef/Fashion Director