image

God morgon alla fina!

Tack och lov att det är fredag. Det spelar ingen roll hur snabbt veckorna går, det är ändå underbart när fredagen kommer.

Idag kommer min syster E och hälsar på, det ska bli mysigt. Vi kommer troligtvis drälla på stan, fika, prata bröllop och tura. För er som inte kommer från Skåne så är tura ett fint sätt att säga åka fram och tillbaka på färjan till Helsingör och dricka billig alkohol. Utsikten är fantastisk så jag måste tillstå att det inte bara är för alkoholen man åker. Det finns dessutom mat och shopping på båten, vilket gör det hela till en trevlig upplevelse.

Vad hittar ni på i helgen?
Hur går det med bröllopsplaneringen?

Jag var bara tvungen att visa de fina rosorna jag fick av J. Han är underbar.

Posted in Livet
Share this post, let the world know