Dags för återvinning. Det här inlägget är publicerat sedan tidigare men har blivit sönderspammat. Därför skriver jag nu om det och publicerar det igen, återvinner det helt enkelt:

För er som tänker göra era inbjudningar själva kommer här en snabb och enkel bröllopsinbjudan att göra själv.

I ett tidigare inlägg skrev jag om att man ska vara försiktig med att göra inbjudningskort som har mycket detaljer som ska monteras, det tar alltid längre tid och mer energi än man tror. Därför har jag gjort ett exempel på en snabb och söt variant som tar ca 4 minuter per inbjudan att göra. Om man gillar snabbt och sött.

Materialet kommer från PAPER eTc. i Helsingborg, affären har riktigt hjälpsam och kunnig personal. Kostnaden för materialet är kort 8kr, A4ark 5kr (räcker till två inbjudningar) och hjärta 1kr. Kostnaden per inbjudan är 11,50kr, lim, kuvert och porto tillkommer. Tänk på att låta bläcket torka innan ni tar på pappret, det glömde jag själv bort…

Ett stort plus med denna inbjudan är att klistermärket kan användas på bröllopsprogram, bordsplaceringsskyltar, menyer m.m. Det är ett enkelt sätt att låta temat komma igen.