Eftersom jag bott i USA är jag mer än förtjust i stora bröllopssällskap med flera tärnor och marskalkar. Och självklart ska de vara väl matchade. Övermatchade skulle nog många säga om min stil, andra skulle säga att jag är lite väl influerad av det amerikanska bröllopsmodet(amerikanska södern, så det blir på gränsen till skränigt). Färger som vi har i åtanke för bröllopet är grönt och blått. Det måste helt enkelt vara min trendkänslighet som genom en högre makt skänk mig dessa färger för döm om min förvåning när jag läser att det är två av vårens heta färger!

Vad säger ni, väl matchat eller övermatchat?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Anna L

    Amerikanskinspirerat har du rätt i. Men jag håller med, när man ser bilder med hela bröllopssällskap så ser det faktiskt läckert ut.

    Förresten så är ju bröllops-Sverige väldigt inspirerat av USA.