God morgon kära vänner och läsare!

Tre dagar kvar till julafton. Den här hösten har svischat förbi i en rasande takt. I helgen när jag gick på en strand i Halmstad så kändes det som det bara var sekunder sedan som jag gick på samma strand i en sommarklänning.

Och om tiden har gått så snabbt hit så kommer den gå minst lika snabbt fram till vårt bröllop. Vi får nog ta med alla planeringspapper när vi firar jul så vi ser till att få koll på bröllopet. Det räcker att det går en vecka utan att jag kollar på planeringen så känns det som bröllopet sprungit ifrån mig.

Apropå jul, jag och J firar jul isär i år igen. Jag hos mina föräldrar i Västerås och J hos sina i Halmstad. För många låter det konstigt men det är bara lättaste sättet att lösa det på. När vi får barn så får vi nog börja fira tillsammans men innan dess löser vi det så här. Vi har dessutom bestämt oss för att inte köpa julklappar till varandra, vi planerar in en spahelg i vår istället. Ska bli så skönt, jag längtar verkligen!

Jag tror jag börjar närma mig ett beslut gällande färgtema till bröllopet. Och dekorationsidéerna börjar så sakteliga trilla på plats. Nu ska jag bara presentera det hela för J som får sätta ett ok på det hela.

Hoppas ni alla har en riktigt skön dag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know