Okej, nu kommer ni tro att jag blivit galen.

Idag kom jag på att jag ska samla ihop ett antal bröllopsföretag i Helsingborg och skapa ett bröllop för 30 gäster. Bröllopet ska sedan auktioneras ut till förmån för Musikhjälpen. Imorgon (eftermiddag) ska det vara klart.

Just nu har jag mig själv som bröllopskoordinator och en fotograf med på bröllopet. Imorgon får jag svar från ett hotell och restaurang. Imorgon skall jag även prata med en frisör och makeup artist, kläduthyrare, juvelerare, blomsterhandel, ett konditori osv.

Ni hör, jag har ett hästarbete framför mig. Kan ni ge mig lite heja-rop? Jag tror det kan behövas. Håll gärna några tummar också. Det är också ett sätt att bidra.Vill ni bidra med pengar till Musikhjälpen kan ni göra det här.

Bröllopsföretag i Helsingborg som vill vara med lämnar kan maila karolina[snabel-a]brollopscoach.se!