Hej alla fina läsare!

Igår var det exakt åtta månader till vårt bröllop. Om jag har sagt sju innan så hade jag fel, men som tur är är jag tillsammans med en ingenjör som kan räkna, åtta månader it is. Vi hade bröllopsmys vilket var mysigt ända tills Johan killade mig under foten. Jag förstår inte att han kan utmana ödet på det sättet, jag blir totalt rabiat, sparkar och slåss för att komma loss. Jag tror en syster har fått ett knä på näsan och det är inte kul. Hur som helst så kom vi framåt i planeringen och är nu i fas.

Det jag tänker mest på just nu är designen för bröllopet. Jag vill ju ha ett genomgående tema, det betyder att blommor, dekorationer, dukning, mat osv ska hänga ihop på ett eller annat sätt. Jag bara vältrar mig i tankarna om detta, njuter och funderar. Det kommer säkerligen bli hur bra som helst. Inspiration hittar jag i några amerikanska bloggar, de finns i listen till höger om ni också vill ha inspiration.

Jag skämmer inte bort er med fina bilder här i bloggen, jag har nämligen blivit för lat för att använda kamera, lägga över bilderna och förminska dem för att sedan lägga in dem i bloggen. Numera bloggar jag direkt från mobilen, men ärligt talat, hur kul är det med halvsuddiga bilder hela tiden?

För att kompensera bjuder jag nu på den dekoration som jag skulle välja om jag hade ett vinterbröllop. Hyacinter i kruka med en liten dekoration, enkelt och kostnadseffektivt.

Hoppas ni har en mysig fredag! Ikväll ska vi träffa en litet bebis och hennes föräldrar och sedan ska vi ta hand om James Bond hela helgen. Har ni tur får ni se James här på bloggen.