Nu ska jag berätta om en liten anekdot som utspelade sig för några veckor sedan och som i fredags återigen blev aktuell. En anekdot som kan få vissa av er att se mig som en kräsen och krävande tjej och kanske få någon enstaka av er att tänka ” jaså det är så man gör”.

För några veckor sedan när jag var sjuk hintade jag extremt tydligt till J att lite blommor kunde vara trevligt. Bättre att vara tydlig än att vänta på att någon ska upptäcka att det ser väldigt tomt och tråkigt ut på bordet. För med tanke på att någon inte märker när någon annan har köpt nya blomkrukor trots att man säger att det är i fönstret någon ska leta, då är det bäst att vara TYDLIG.

Hem kommer J med två buntar ICA-rosor! WOW tänker vissa av er. Ni som inte får blommor så ofta. På hallmattan fick han höra att det inte är med ICA-rosor som den här tjejen vill bli uppvaktad. Det går inte att tro att man kommer undan med ICA-rosor bara för att man är förlovad. Det är allt några månader kvar till den 9 juli då han har sitt på det torra.

“PMS-brud”, ” det är ju tanken som räknas”, jag anar allt vad ni tänker!

Men se i fredags kom J hem med de längsta och största rosorna jag någonsin sett. Så vackra att de tar andan ur en. Vad säger ni nu?!?

Det lönar sig att vara tydlig när man kommunicerar annars får man aldrig det man vill ha.

Om skämdes över min “tydlighet” aka otacksamhet? Så att jag började gråta. Lesson learned på båda håll.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://sandra.neuman.fi Sandra

    Det var minsann härligt fina rosor!! :D Här kommer det inte blommor särskilt ofta… men jag gissar det beror lite på att min man är rädd att det ska bli fel sorts blommor, eftersom jag är i branchen är jag lite kräsen ibland. När jag tänker efter har jag inte fått några blommor alls av honom så länge vi varit gifta :P Dags för en hint kanske ;)