Jag har begått ett misstag.

J fyller år idag. Vi fyllde fyra år igår.

Glad i hågen sms:ade jag Johan innan jag gick och lade mig i förrgår, för att vara säker på att han kände sig uppvaktad på sin födelsedag. Efter sömnen väntade jag tills klockan hemma var över 17 så att han skulle ha slutat jobbet, och ringde och sjöng.

När jag var klar så var det någon i andra änden som skrattade.

-Älskling det var jättefint, men det är imorgon jag fyller år!

-Ha ha jättekul, jag vet väl när du fyller år!

-Ja, det är imorgon.

-Nej, det är idag, sluta skoja.

Och så vidare, tillslut lyckades min fästman övertyga mig om att han fyller år imorgon, alltså idag. Det betydde att vi firade fyra år igår. J skrattade och tog inte illa vid sig men det gjorde jag. Hur kunde jag glömma när min fästman och mitt livs kärlek fyller år?

När jag senare på dagen kom hem så stod det en underbar, gigantisk bukett med röda rosor på hotellrummet. Helt ljuvlig. Och gissa vem som fick ännu mer dåligt samvete?

Och med mig ska han gifta sig. Kanske han har börjat tänka om därhemma.

Posted in Livet
Share this post, let the world know