Hej vänner!

Det var länge sen jag skrev ett riktigt inlägg så nu kommer det.

Den var en jetlaggad, stressad och pms:ig tjej som kom hem från USA. Stackars J säger jag bara.

Igår höll jag på att dö när jag körde hem från Höganäs. Det var sjukt halt och helt plötsligt låg ett halvt däck framför mig i vägbanan. Jag försökte bromsa men det gick inte, så jag var tvungen att väja och då fick bilen sladd. Så sjukt läskigt. Jag kommer ihåg att jag tänkte “hur sjutton häver man en sladd?” Håll i ratten, sluta gasa, bromsa och bara styr, var vad jag gjorde och det gick vägen. Efteråt skakade hela jag. Det var 50km/h på en 100 väg. När jag kom hem ringde jag så klart och skällde på J, han skulle ha fixat nya däck för länge sen. Egentligen hade nog däcken ingenting med saken att göra just igår, det var glashalt. Men den jetlaggade, stressade och pms:iga tjejen behövde skälla.

Det här med stressen då?

Så här stressad som jag är nu har jag inte varit på över fyra år. J är mitt lugn och när han inte är där rusar varvtalen upp på max. Det är så knasigt och underbart att en annan människa kan ha sådan inverkan på en. Nu väntar jag bara på att jag ska kunna gå ner i varv, nu när vi är tillsammans igen. Dessvärre är ju julen den stressigaste tiden i mitt jobb, alldeles strax ska jag iväg till jobbet och bygga ett tomteland inför Skyltsöndagen nu på söndag. Och i morse såg jag i tidningen att Helsingborgs Citysamverkan annonserade att skyltsöndagen var från 13-19, men den är från 12-19. Aaaah. Varvtalen gick upp på max direkt.

Sen har vi det här med bröllopet. Jag funderar fortfarande mycket över äktenskapet, varför vi skall gifta oss. Vi har kommit överens om att gå till en präst för att diskutera saken men dit har vi inte kommit än. Så igår sa den inte helt rationella jetlaggade, stressade och pms:iga tjejen att hon kanske inte alls ville gifta sig. Hon vill absolut leva med J men kanske inte gifta sig. Det är tur att jag lever med en filbunke, jag fick en liten kram och “det löser sig”. Efter fyra år känner J sin tjej. Jag kan vara en sådan dramaqueen.

Nu är det dags att bygga tomteland, hoppas ni har en bra fredag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.metrobloggen.se/jelica Angelica

    Känner igen mig i det här! Likadant för mig.. blir tokig för jag brukar vanligtvis inte vara en bitch men så plötsligt så är hela världens problem calles fel :P trevlig helg!

  • http://www.brollopscoach.se Karolina

    Tack Angelica, skönt att veta att jag inte är helt ensam:)
    Det är som jag blir besatt av en hemsk häxa ibland, som tur är går det över men kommer tillbaka varje månad, jag förstår inte…