Hej vänner!

Lite sent för dagens första inlägg. Det har varit lite mycket eller njae, jag har väl egentligen ingen anledning utan det har bara inte blivit så att jag har skrivit. Inspirationen och tiden har inte varit där, plus lite andra bröllopsbekymmer som har gett mig skrivkramp nu ett tag. Det rosa skimmret från bröllopet har tillfälligt försvunnit, för att snart återvända hoppas jag.

Jag har lite bröllopsbekymmer och jag skulle behöva mig själv som bröllopscoach, just nu. Vi har två riktigt bra idéer till Save the date-kort och vi har flera varianter på inbjudningskort men inget händer. Det vi måste göra är att testa idéerna och bestämma oss. Så långt låter det inte så svårt men inget händer. Jag gör inget. J gör inget. Vi har bröllopsförstoppning.

Hur löser man bäst en bröllopsförstoppning?

Ja, jag hoppas ju att J en dag ska komma hem och säga “-älskling, kolla in den här inbjudningen jag har gjort, vad tycker du om den? Nu sätter vi oss ner och testar alla idéer! Killarna, ville gå ut och ta en öl men jag sitter hellre här med dig och fixar med inbjudningskorten”.

Och vad J hoppas? Jag tror inte han är medveten om vår förstoppning, han har som lite annat att tänka på. Men om han visste det skulle han säga ” det löser sig!”. Punkt. Inget mer. Det löser sig. Och ja, förstoppning gör ju ofta det, på ett eller annat sätt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://hellstrommaja.blogg.se Maria

  Jag förstår hur du känner:)
  Det är ganska stopp här med..
  Men du jag kom på en fråga till dig: Ska man ha save the date kort?
  Varför har ni valt att ha det?
  Jag har själv funderat på det men..har som inte kommit längre än att det är i tanken!:)

 • http://Www.brollopscoach.se Karolina

  Hej Maria!
  Skönt att höra att vi inte är helt ensamma. Vi får hoppas att det släpper snart!

  Vi har valt det pga att vi gifter oss mitt i semestertider, många bokar ju upp sommarn flera månader innan. Plus att åtminstone ett annat par i bekantskapskretsen planerar bröllop. Ett sätt att paxa helt enkelt:)

 • http://hellstrommaja.blogg.se Maria

  Jo klart det kommer att släppa!:)
  Okej. Ja det var smart. Vi gifter ju oss samma datum så det vore kanske smart att skicka “save the date” kort. När kommer ni skicka ut korten?
  Mycket frågor!:) Men jag har ingen koll alls!:)

 • http://www.brollopscoach.se Karolina

  Vi har inte bestämt det riktigt än. Men att få ut det i februari och vänta med inbjudningar till slutet av april kan ju vara en idé.

  Eller så skickar man ut inbjudningarna i slutet på mars så slipper man det extra portot för save-the-date korten och får in svaren i slutet på april så har man gott om tid att detaljplanera och reglera budgeten…

  Vi har en virtuell idé för save-the-date-korten så vi slipper porto i alla fall. Men vi får se. Jag återkommer när vi bestämt oss:)