Japp, today is the day. Känns bra, lite ensamt, ont i nacken(igen!) och lite konstigt att vara helt ensam en födelsedag. Det har nog inte hänt förut, men allt har en första gång. Jag kan inte säga att jag gillar det, men det går an. Jag har unnat mig en godare lunch en vanligt, druckit kaffe ur födelsedagskoppen  igen, och ikväll ska jag ut och äta med en kompis. Ja, så kan man också fira födelsedag.

Idag fast 1966 träffades Yoko Ono och Lennon. För er som undrade vad som hände den 9 november 1966 alltså. Mycket annat har också hänt den 9 november men idag är det mest min födelsedag. Att det är den 9 november betyder också att idag om åtta månader blir jag fru Norén. Om exakt 8 månader från nu kl.13.38 håller vi troligtvis på att fotas som bäst, är lite pirriga inför vigseln och har hela livet framför oss som herr och fru Norén. Det är stort. Oh så stort.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Anna

    Grattis, grattis!

  • Fia

    Stort grattis! Blir så himla verkligt med åtta månader till bröllopet!

  • http://Www.brollopscoach.se Tim

    Grattis, grattis!