Hej vänner!

Jag får fortsätta att ursäkta min frånvaro.Jag skyller på dålig inspiration och mycket att göra.

I natt hade jag världens bröllopsmardröm, den var så verklig, men jag tvivlar på att ni kommer hålla med mig när ni nu får höra den:

Dagen B som i bröllop var här och vigseln gick över all förväntan, vi var så lyckliga när vi gick undan för att låta alla gäster gå ut på kyrktrappan innan vi gick ut för riskastning och gratulationer.

När vi stod där och väntade i något som liknade en reception så såg vi att någon hade ställt mormor Sveas blommor i receptionen och var på väg att plocka bort dom till en begravning. Jag försökte uppmärksamma personen på att han tog fel blommor men han hörde inte och försvann. Jag och J stod och pratade om hur ledsen Svea skulle bli när hon inte hade blommor till oss, vi kom på den geniala idéen att springa bort till plantskolan som låg i närheten av kyrkan(?) och köpa en likadan blomma, så att hon inte skulle bli ledsen. Folk höll fortfarande på att gå ut och det var ju ändå vi som är huvudpersoner så de kunde få vänta en liten stund på oss.

Väl borta på plantskolan så hittar jag den perfekta blomman men när J ska ta upp den så kommer en gräsand(?) och biter fast i blomman. J slår till anden med en kudde(?) men han släpper inte. Han slår och slår och tillslut hör vi att näbben knakar till. J har brutit näbben på anden. J släpper då krukan och tycker att anden kan få ta den. Han ber om ursäkt till anden och klappar den på huvudet och kollar hur illa det var med näbben. Den ser bruten ut men anden visar inte att det gör ont, så vi går. Men det känns inte bra. Vi tar snabbt en annan blomma och springer tillbaka till kyrkan.

På väg mot kyrkan säger jag till J hur bra allt har flutit på, hur fin vigseln var och hoppas att snittarna och maten funkar som det ska. Jag kommer då på att vi inte har haft någon avstämning med serveringspersonalen eller cateringen. Jag frågar J om han har beställt maten men det har han inte! PANIK! Snart har vi 94 gäster utanför lokalen och det finns varken mat eller dryck. Vem kan laga mat till 94 personer med så kort varsel?

Då vaknar jag av skräck.

Så här när jag läser det kan jag ju tycka att hela andhistorien är lite overklig men då var den i högsta grav verklig. Har ni bröllopsmardrömmar?

Själv har jag haft det sen långt innan jag var förlovad:)


  • Milla

    Du borde kolla upp en tjej som har en smyckesblogg (www.jewellerybyjenny.se/smyckesblogg). Hon är både guldsmed och designer och borde vara något som du kunde ha nytta av i en annars intressant blogg