Ja, efter måndagen kom tisdagen. Jag började dagen med att fastna i en tepåse som legat i nykokt vatten, den hamnade på mitt ben. Härligt. Det sjuka är att jag inte märkte det förrän smärtan blev skärande.

Efter det skulle jag till tandläkaren, en lagning hade släppt så den skulle borras upp och göras om. Härligt. Bedövningen satt i i fyra timmar. Det var inte lika charmigt den där sista timmen som det var den första halvtimmen.

Och nu ringde J, han ska till Ryssland på söndag och vara borta till den 19 november. Den 18 åker jag till Florida i fem dagar. Härligt. Under de dagar vi är ifrån varandra hinner jag fylla år, jag och J fylla 4 år och J fylla år.

Ja vad säger man? Jag vet inte faktiskt.

Vore man positivt lagd kunde man ju glädjas åt den nya lagningen och det faktum att det bara kostade 700kr(hur billigt som helst när det kommer till tandläkare!). Man kunde också glädjas åt att det bara blev en brännblåsa och inte flera. Resa är ju alltid kul och att inte fira bemärkelsedagarna på de riktiga dagarna ger ju utrymme att fira en annan dag.

Tänk om man ändå vore lagd åt det hållet. Får be J köpa lite choklad istället.

Posted in Livet
Share this post, let the world know