Min näsa har bjudit på en variant av Stockholms blodbad  i vårt badrum i Helsingborg. Det var intressant och om några tekniker från CSI kom hit nu så skulle de hitta blodspår i hela handfatet, på golvet, på min bikini som vid tillfället tvättades i handfatet, på den nyvattnade murgrönan som stod nedanför, i hela toaletten, i papperskorgen, på mina kläder, på rengöringssprayen. Ja, lite var stans, nyser man när man har näsblod blir det mycket spännande! Nu har vi varit med om det och nu räcker det.

Och just när jag hade skrivit det började jag nysa och nysa och nysa. Rädd för att sprutlackera datorn med blod så gick jag in i badrummet och hostar helt plötsligt upp en blodklump stor som en femkrona. Man vet aldrig vad kroppen ska bjuda på så här i sjukdomstider. Det är spännande att vara sjuk, som ett långt äventyr som aldrig, aldrig vill ta slut!

För er skull visar jag inga bilder.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • admin

  Det var lite väl äckligt till och med för mig. Förlåt kära läsare, jag har visst blivit lite självupptagen under den här sjukdomstiden.

 • Linda

  Sköna kontraster i din blogg :-). Underbara klänningar du visade upp.
  Har tänkt mig något mycket liknande men med axelband. Funderar på att sy upp, hittar ingen som är perfekt!
  Tack igen för att vi får följa din planering och krya på dig!

 • admin

  Visst är det svårt att hitta klänningar med axelband! I bästa fall finns det några små spagettiband som man kan sätta på klänningar, jag börjar också överväga att sy upp något. Tror att det många gånger till och med kan bli billigare! Lycka till!