Caroline, ett år för sent men nu hittar jag tärnklänningar i duvblått! Caroline gifte sig i våras och letade efter klänningar i rätt färg, en jakt som slutade i Norge om jag inte misstar mig.

Nu funderar jag om duvblått kan bli vår färg till bröllopet. Spetsen på den här klänningen går igen i brudklänningen. Om jag väljer brudklänningen från KIK vill säga. Men då måste jag ju ha tärnor något jag tänkt skippa.

Vad säger ni? Tänk bort skor och jeans. 399kr från Vila

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.metrobloggen.se/jelica Angelica

    Supersöta klänningar verkligen.. inte så,farligt dyra heller. Vi skippar tärnor för min sambo tycker det blir för amerikanskt :P trevlig fredag!

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    oh så fin! japp, norge blev lösningen.

    Ja tyckte det var gött med tärnor, att ha några mer att dela dagen fram till vigseln med, samt all service jag fick då förstås. Men jag hade iofs två självklara kandidater också. För att inte tala om möhippan… Oh så bra.

    ( jag förstår så klart att man får möhippa även om man inte har tärnor, men just mina tärnor gjorde det så bra) :)