Åh jag har känt halsen beläggas med taggtråd ända sedan i torsdags. I början tänkte jag låta bli att nämna det ihop om att det halsonda då skulle försvinna, det hjälpte inte. Jag har sedan i fredags haft feber till och från och vaknar varje natt av att jag inte kan svälja för att det gör så ont. I natt när jag vid 04 vaknade med frossa och hackade tänder så hela sängen vibrerade så bestämde jag mig för att gå till farbror doktorn. Lyckades tjata till mig en akuttid i eftermiddag kl.16.  Syster yster som var med på Gran Canaria har drabbats av samma sak, det har satt sig i öronen och ögonen på henne också. Så typiskt att det händer just när man har semester. Får dessutom tokångest av att inte gå till jobbet men det är inte mycket att göra annat än att kurera sig.

Hur är er måndag?

Posted in Livet
Share this post, let the world know