God morgon vänner!
Hoppas dagen har börjat bra, det har den här i Helsingborg:). Väntar på bussen som ska ta mig till Göteborg och sedan tåg till Västerås. Kl. 03.00 måste vi upp för att ta flyget från Arlanda till Gran Canaria. Jag skulle flugit från Kastrup men den avgången ställdes in. Nej, intet mer att rapportera denna arla morgonstund. Eller kanske, i duschen i morse kunde jag bara konstatera att min kropp redan börjat odla vinterpäls, hårigare ben får man leta efter. Problemet är dock redan avhjälpt.

Om intresseklubben har antecknat så önskar jag er nu en riktigt skön fredag. Och jag måste bara tillägga att sist jag åkte buss så var det inte vadderade skinnfåtöljer med benstöd och strömuttag och gratis internet. Kanske borde åka buss oftare?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://sandra.neuman.fi Sandra

    Buss? Det där är nog lyxigaste bussätena jag någonsin sett i hela mitt liv!!!! :o

  • Karolina

    I know, det var som att åka i en liggfotölj. Toppen!