Ont i halsen igen! Det är ju helt osannolikt att jag ska förkylna om när jag inte ens har blivit bra från förra veckan.

Det är creamy blueberry som räddar mig. Det och tankarna på bröllopet. Det håller mig uppe och är min tillflyktsort när dagarna är kalla och mörka.

Måste komma ihåg att ha gott te på bröllopet. Livet är för kort för att dricka äckligt te.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://sandra.neuman.fi Sandra

    Så var jag också förr… jag hann aldrig bli riktigt frisk från mina förkylningar innan nästa kom, och hela hösten och vintern snörvlade jag. MEN, så började jag dricka en actimel dagligen för två år sedan och numera är jag nästan aldrig förkyld, och blir jag förkyld så går det om väldigt fort! Rekommenderas! :) Jag kan tillägga att jag var livrädd att vara sjuk på bröllopet, men det gick ju bra, tack vare actimel! :)

  • http://www.brollopscoach.se Lina

    Tack för tipset Sandra! Det är sådana tips som är så himla bra! Ska köpa det direkt efter jobbet:)