God morgon vänner!

De tre föregående inläggen kanske behöver en förklaring. J ringde på väg hem från jobbet och frågade om vi inte skulle ta take-away och det lät ju som en bra idé. När vi kom till restaurangen så var den stängd och vi gick vidare till en Italiensk restaurang med en trerättersmeny för 199kr, tokbilligt. Nu vet jag att billigt ganska sällan är bra, just när det gäller mat, men miljön var fin och vi skulle ju egentligen inte lyxa till det. Vi spaaaar ju till bröllopet. Menyn tålde ju inte glutenintoleranta jag så jag fick uppgradera och J gjorde samma sak och så tog vi ett varsitt glas vin till. Jag blev ju lite väl salongsberusad av det glaset, så efter några trevliga timmar så började vi vingla hemåt(J gick väldigt rakt, måste jag tillägga, han är inte så lättpåverkad som jag).

På väg hem kom vi på att jag skulle låna en skärmaskin(till inbjudningarna) av Tessan och Simon. Så vi knatade dit och J tog med två öl(!?!). Vi hade hur trevligt som helst och blev säkert kvar i några timmar. Tindra(the dog) var helt ljuvlig och sprang och visade alla sina leksaker. Sedan hade jag vett om att dra hem J, man kan ju inte våldgästa sina vänner hur länge som helst en vanlig torsdag.

Eller vanlig torsdag, det var ju en fintorsdag. Fintorsdag är alltså en dag då man går ut och äter med sin älskade, pratar, skrattar och har kul tillsammans. Kanske gnäller man lite på sitt jobb också.

Ja det var förklaringen till fintorsdag. Nu har vi gjort det två torsdagar på rad och då kan det ju nästan kallas för en tradition.

Posted in Livet
Share this post, let the world know