Jag fick frågan om vilka färger vi kommer använda oss av till bröllopet och det är inte riktigt klart än. Just när det kommer till färger så är jag mån om att det ska kännas ok för J också. Med det så går tex rosa bort, J är ingen rosa kille. Vi är lite inne på grönt, för till grönt kan jag använda någon färg i buketten t.ex rosa, utan att hela bröllopet känns rosa. Grönt passar också till vintagetemat som jag är lite inne på. Samtidigt är lokalen både 50-tal och modern. Samtidigt älskar jag lila, inspirerad av vintagebröllopstrenden som jag är…

Jag läste precis en amerikansk bröllopsblogg, där en nygift brud sa att hon önskar att hon hade bestämt sig för allt lite tidigare, inte letat och letat efter billigare eller bättre saker. Mer tuta och köra och jag tror hon har rätt. Jag kommer nog att i evigheter gå och vela om färger och dekorationer men det blir inte så mycket bättre. Jag ska nog snart börja köpa hem material och börja testa om mina idéer för dekorationer funkar eller ej. Snart.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://sandra.neuman.fi Sandra

    Ja grönt är en riktigt bra färg att ha som tema! För det första är det varken en “flick- eller pojkfärg” och så är det framför allt så lätt att hitta material till pynt och liknande! Iaf vi hade inga problem alls!
    Vi hade ju också starkt rosa som accentfärg, och då kändes det inte heller som att hela bröllopet gick i enbart rosa eftersom vi hade grönt som huvudfärg.
    Två ganska olika färger, som ljusgrönt och starkrosa exempelvis, ger en riktigt härlig atmosfär i festlokalen! Det blir mer levande på något vis! :)