Den här underbara tjejen är mitt kusinbarn. Vi bodde grannar när jag var yngre. Jag var tretton när Lisa föddes. En av de saker som höll mig uppe under alla jobbiga tonår var Lisa och hennes mamma och senare även hennes lillebror. Nästan varje dag efter skolan gick jag hem till dem, åt mellanmål, pratade om livet med min kära kusin och lekte med barnen. Det är först nu på senare år som jag förstått hur mycket det betydde och betyder för mig.

Som ni hör är Lisa jätteduktig på att sjunga och jag hoppas att hon kommer kunna sjunga i kyrkan på vårt bröllop. Tårarna kommer bara jag lyssnar på youtube. Hon har en speciell plats i mitt hjärta. Visst är hon duktig!

Om det är någon i Västerås-trakten som behöver solist till bröllop eller dop så förmedlar jag gärna kontakten med Lisa.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Ina

  Så vackert!
  Och vad roligt att följa er i bröllopsplaneringen..
  Vi träffades på midsommar på Hultet..
  Hälsa J!

  // Ina
  http://litenostor.blogspot.com/

 • Anna

  Vilken vacker röst!!!! Får man fråga vad hon tar för att sjunga på ett bröllop?

 • admin

  You´ve got mail:) Ca 500kr

 • Ola

  JAAAAA!!! Vi gifter oss 3:e september och min blivande fru skulle bli helt överlycklig om vi kunde hitta någon som kunde sjunga “det vackraste” på vårt bröllop.. maila mig på ola@karlens.se.. Vore toppen..

 • Lina

  You´ve got mail!

 • Brutan Blogg

  Åh va duktig hon är! :)

 • Victoria

  Hej!

  Vi är jätte intressade av att komma i kontakt med Lisa. Vi ska ha både dop och bröllop nästa år och söker en solist.

  Kontakta mig gärna på: viktoria.drougge@hotmail.com

  Med vänlig hälsning

 • Elinor

  Hejsan, jag gifter mig nästa år, 30 augusti, i Västerås och är på jakt efter en sångerska till vigselakten. Jag vill väldigt gärna komma i kontakt med Lisa. De sånger jag har tänkt på är (Ted Gärdestad) För kärleks skull och (Norah Jones version) Love me tender. Tacksam om vi kan få svar via mail inkluderat kostnader.

 • Elinor

  och min mail är elinor.eriksson@hotmail.com