Jag måste verkligen rekommendera att ge bort upplevelser i bröllopspresent. Eller det är något som jag skulle uppskatta i alla fall, jag tror Kotten och Anna gillade det också. Vår variant gav oss tillfälle att träffas, så nöje för både brudparet och vännerna.

Vi trotsade vädret och tog oss till Nimis, det är en verklig strapats att ta sig dit men väl värt vandringen. Funkar lite som teambuilding och gav oss ordentligt med tid att prata. Naturen och misten påminde mig om Forks och Twiligt-filmerna, häftigt.


 • Zara

  Hej,

  Längesen jag var här och hälsade på dig och din blogg. Va kul att det ska bli bröllop, stort grattis! Då hoppas jag att vi kan få njuta av ditt bröllop ett tag till :)

  Jag var också på Nimis värld i helgen, och jag bor ju ändå i Vänersborg annars! Jag håller verkligen med om att det var en upplevelse. Både färden dit och bygget!

  Ha det bra i allt planerade! Zara

 • Zara

  Njuta av din blogg menade jag såklart!

 • Karolina

  Hej Zara! Kul att du tittar in! Tack för gratulationerna:) Helt galet att du också var till Nimis, vi kanske gick förbi varandra med några meter utan att veta om det! Coolt!