Jag skrev att man kan ta det lugnt i några veckor om man har gjort de fyra första stegen i bröllopsplaneringen och det kan man, men inte jag.

Jag tänker på bröllop konstant och jag njuter av det. Jag tänker ge mig hän åt vårt bröllop, jag kommer planera och testa och prata och blogga om det så mycket jag vill. Jag har länge tänkt att “är ju bara en enda dag i ens liv” men va 17, klart man ska få njuta av sitt bröllop. Himla svenskt att tycka att man ska vara lite lågmäld om det. Jag har drömt om bröllop i måååånga år och nu ska jag baske mig njuta!

Jag har köpt hem några papper för att se vad vi kan tänka oss för färger. Några med struktur, andra släta. Så testar jag olika format och möjligheter för festprogram, inbjudningar, kyrkoprogram, tackkort och placeringskort. I love it!

J är juryn som kommer med nya idéer.

Har ni bestämt färgtema? Eller annat tema? Eller icke-tema?

Man måste ju inte ha ett tema.