Det är fredag hela tiden i mitt liv. Helt underbart.

Jag började dagen som varje fredag börjar, kaffe ur min favorit- och turkopp, Muminkoppen från bästa T. Aldrig smakar kaffet så gott som när jag får dricka det ur muminkoppen.

Igår åkte jag till Staffanstorp och testade en brudklänning. Som satt som en SMÄCK! Tänk om jag har hittat “the one” redan. Jag hade ju tänkt mig att prova brudklänningar i hundra år, åka land och rike runt och så hittar jag den på andra försöket…

För att säkerställa att det är “the one” så ska jag idag åka till Mölle och prova klänningar på Ingelas brud och fest och imorgon ska bästa T följa med mig till Blue Crown Fashion i Helsingborg.

J var med mig igår och såg mig i brudklänningen och jag visste först inte vad jag skulle tycka om det. Mannen ska ju inte se bruden i brudklänning innan bröllopet, men som J sa, man ska ju inte ha sex innan bröllopet heller och det är ju redan försent, så hur farligt kan det vara att jag ser dig i brudklänning?

Smart kille jag har.

Posted in Livet
Share this post, let the world know