Hej vänner,

Jag har uppdaterat mina favoritsidor med nya länkar. Kollar in alla underbara amerikanska bloggar!

Det är inte mycket av det jag föresatt mig idag som jag har hunnit med men nu är väskorna inför Västerås och bröllopet packade, mina naglar är målade och 23 par strumpbyxor provade och slängda. Varför lägger jag tillbaka trasiga strumpbyxor i garderoben?

Jag har ingen aning men så är det. Vet inte hur mycket bloggat det blir men lite hinner jag säkert med! Ha en skön fredag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    det där med strumpbyxorna är så sant. Jag gör för övrigt så med andra kläder också. Inte att de är trasiga, men en tröja som man alltid provar men aldrig tar på sig kanske borde slängas så att den slutar ligga där och få det att se ut som att jag har många bra tröjor? Tror att det är fynd-gillar-genen som talar. Gillar man att fynda gillar man inte att slänga fullt fungerande saker (även om de inte fungerar på mig).

  • Karolina

    Skönt att höra att jag inte är ensam:) Känner igen det med kläderna. Jag brukar rensa ur dem ur garderoben och sedan lägga dom i källaren för att någon månad senare gå och plocka upp dem igen…kanske dags för en ny taktik….